1/1

Formule E

Formule E

Bij HYLA zijn we trots om partner te mogen zijn van het ABT Schaeffler Audi Sport Racing Team.

 

Het innovatieve concept van de Formule E past perfect bij ons begrip van ecologisch gebruik van hulpbronnen, daarom hebben we besloten om ook op dit domein een actieve rol te spelen.

 

De Formule E is de eerste reeks van elektrische races in de wereld, die haar eerste seizoen begon op 13 september 2014. Tien teams, met in totaal 20 piloten - waarvan veel oud-Formule 1 piloten - gaan de strijd aan in verschillende grote wereldsteden. De organisatie FIA, die ook organisator is van de Formule 1 races, wil op deze manier een andere weg inslaan dan andere raceseries en een ander publiek bereiken, in het bijzonder de jongere generatie. Het seizoen begint, in tegenstelling tot alle andere reeksen, in de herfst en eindigt in de zomer. In het hele concept staan waarden als milieuvriendelijkheid, economie en duurzaamheid centraal. De Formule E wordt beschouwd als uitdager voor de auto-industrie en om de ontwikkeling van elektrische wagens te promoten. Sterker nog, steeds meer grote autofabrikanten doen mee aan dit kampioenschap.

 

ABT en HYLA streven hetzelfde doel na, namelijk productontwikkeling in het belang van het milieu en de hoogste prestaties in de sector. De belangen van onze klanten staan centraal in onze productontwikkeling!