1/1

HYLA EST - De basis

De motor

Motorkopf.jpg

Pure kracht en een uitzonderlijk design worden in het motorgedeelte gecombineerd. Ervaar hoeveel kracht uw HYLA kan leveren met een maximaal gebruik van 730 Watt.

 

Maak zelf de vergelijking: met een zuigcapaciteit van 2,5m³/min staat HYLA aan de leiding, ook vanuit ecologisch standpunt.

De waterpan

Wasserbehaelter.jpg

De trolley

Fahrgestell.jpg

Het water neemt vuil op en houdt het vast. Bijgevolg kan het vochtige stof niet gaan rondvliegen. HYLA functioneert zonder stofzak en zonder filter. Er is dus werkelijk niets dat de lucht kan weerhouden om in uw HYLA rond te circuleren en verder door te stromen.

 

Filters laten niet alleen lucht door, maar ook al het fijn stof. Reeds na enkele seconden verstoppen de micro openingen en vermindert de werking van dergelijk klassiek filtersysteem snel, hetgeen tot enorme energieverspilling leidt! Dat is ook de reden waarom HYLA elke situatie de baas kan met een verbruik van slechts 730 Watt. Het water binnenin functioneert als een filter waardoor uw HYLA steeds vrij blijft ‘ademen’.

De waarheid moet gezegd worden, u kan niet met uw HYLA praten. Toch zal hij u loyaal volgen. En u zal het niet eens opmerken!

 

De geïntegreerde rubberen randjes beschermen uw meubels en muren. De acht wielen zorgen ervoor dat uw HYLA u zelfs over obstakels volgt. U kunt erop vertrouwen. Wanneer u zich omdraait, is uw HYLA daar.

Separator.jpg

De gepatenteerde separator

Het hart van de HYLA is de separator. Het zorgt ervoor dat enkel zuivere lucht uit uw HYLA komt. De eerste zelfreinigende separator ter wereld bespaart u enorm veel tijd.

 

Met een rotatiesnelheid van 25.000 toeren per minuut haalt hij zelfs de allerkleinste stofdeeltjes uit de lucht. De lucht die opnieuw uw HYLA verlaat is voor meer dan 99% gezuiverd.