1/2

Waarom HYLA?

HYLA – voor uw welzijn en uw gezondheid

HYLA, dat beschouwd wordt als één van de beste in zijn domein, is het meest natuurlijke en het meest befaamde zuivering- en reinigingssysteem ter wereld. Dit ten voordele van uw welzijn alsook uw gezondheid.

 

De nieuwe HYLA EST neemt fijn stof, gassen, allergenen en huismijten weg tijdens gebruik. Tegelijkertijd zuivert de HYLA EST de lucht die u inademt door middel van haar waterfilter. Hierdoor elimineert hij niet alleen de onaangename geurtjes maar verspreidt hij ook een fris en natuurlijk parfum in uw woning. Het opgezogen stof en vuil worden niet langer verzameld in een stofzak, -bak of ander verzamelmiddel, maar wel opgevangen in het water en daarna definitief verwijderd. Tijdens dit reinigingsproces, worden de schadelijke stoffen die zich in de lucht bevinden opgevangen in het water waardoor de lucht voor 99,9% gezuiverd wordt. (Bron: Dr. Drexler en Dr. Fecher - Instituut voor analyse en advies - Certificaat Nr. 010853)

 

Bovendien bespaart u ook op filters, die bij onze HYLA EST helemaal niet nodig zijn. Het reinigen van huizen en appartementen biedt hierdoor zowel ecologische als economische voordelen, omdat men enerzijds onbruikbaar afval vermijdt (filter), hetgeen slecht is voor ons milieu en anderzijds hoeft men dan ook geen productie- en kosten voor afvalverwerking te voorzien. Omdat er geen filters zijn die door het stof kunnen verstopt geraken, functioneert, zuivert en reinigt de HYLA EST steeds optimaal zonder verlies van zuigkracht of kwaliteit.

 

Dit wil zeggen dat de HYLA EST met 730W een zuigkracht kan realiseren die andere reinigingssystemen enkel kunnen bereiken met een lege stofzak en een vermogen van meer dan 2000W. In luchtzuiveringsmodus heeft de HYLA EST zelfs maar 200W nodig. U zal het verschil na enkele weken al kunnen zien, tot 80% minder stof. De aanzienlijke besparingen op de elektriciteitskosten zijn hierbij een mooi meegenomen voordeel. En wat nog veel belangrijker is: u zal zich beter voelen in uw eigen propere woning.

EST-front_frei.jpg
EST-detail.jpg

HYLA is net zoals de natuur

Stel u voor dat u lucht kan inademen waar praktisch geen stof in aanwezig is. De aankoop van een HYLA EST is een enorme stap vooruit op het gebied van gezondheid en welzijn, het biedt een nieuw levenscomfort. Als u de lucht een paar minuten voor het slapengaan zuivert, zal u een lange rustige slaap hebben met frisse en schone lucht, net als na een onweersbui in de zomer.

De longen behoren tot onze meest vitale en gevoelige organen. Elke dag inhaleren we miljoenen schadelijke stofdeeltjes en microben, waarop onze luchtwegen reageren met hoestbuien en irritatie. Talloze volwassenen en kinderen hebben al last van chronische ademhalingsproblemen. Verminder het risico voor uzelf en uw kinderen door de hoeveelheid vervuilde lucht te minimaliseren met de HYLA EST.

Wilt u dit gevoel zelf ervaren? Aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken!